Badkamer

Alles voor een leuke badkamer

Sorteren

Spetter, spatter, spaater ... lekker in het water met de leuke badkameraccessoires van De Kleine Zebra: kies tussen de hipste toilettassen, fijn badspeelgoed, ecologische wasproducten, potjes, zacht badcapes en andere leuke badkamer accessoires om het wasmoment met je kleintje zo leuk en aangenaam mogelijk te maken.

Leuk speelgoed voor in bad

Maak badtijd extra leuk met een tof badspeeltje van Haba, Quut, SkipHop en vele anderen. Zo hebben we schattige badbeestjes, guitige badbootjes en waterbestendige badboekjes. Kortom, alles wat je nodig hebt voor urenlange waterpret!

Zacht badtextiel voor baby's en kinderen

Niets voelt zo goed als zalig zacht badtextiel op je huid. De comfy handdoeken, badcapes en washandjes gemaakt van ecologische materialen zijn superzacht en verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en prints.

Badproducten voor een verzorgde huid

Verwen jezelf en jouw kindje met natuurlijke badproducten voor haar en huid. Zo hebben we zachte shampoo, conditioner, zeep en bodylotion van Attitude, Weleda en Naty. Allemaal zijn ze vrij van schadelijke stoffen, dermatologisch getest en ruiken ze supergoed.

Handige toilettassen voor al jouw badkamergerief

Bewaar al jouw favoriete spulletjes en verzorgingsproducten in een stijlvol toilettasje. Het tasje kan je gewoonweg bij jou thuis zetten, maar is ook superhandig om mee te nemen op vakantie of voor een logeerpartij. Kies uit één van de vele compacte toiletzakjes van Nobodinoz, Fresk, Koeka en vele andere leuke merken.

Toont 97 - 144 van de 487 items

Toont 97 - 144 van de 487 items