Badspeelgoed - Letters & cijfers

Breng het alfabet en wiskunde in de badkamer met deze 36-delige EVA set

Staat: Nieuw product

Janod

JS506

Vroeg of laat krijgt elk kind interesse in letters leren lezen en rekenen. Dit badspeelgoed kan zeker helpen, blijft drijven of kleven aan de badrand, douchewand of tegels als ze nat zijn: net magie!

De letters en cijfers set bestaat uit 36 stuks: 26 letters en 10 cijfers uit zacht waterproof EVA schuim. Ideaal om je mini spelenderwijs met het ABC en de letters van 1-10 kennis te laten maken.

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J04709

TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar

Bad letters & cijfers van JANOD is een bestseller uit de collectie badspeelgoed van dit op en top Franse speelgoedmerk. In deze set zitten 36 letters van het alfabet en cijfers, deze goed doordachte set wordt geleverd met een opbergnet met zuignappen voor het optimaal opbergen en drogen van de stukken.

Fijn cadeau voor een kindje dat leert lezen van 5-6 jaar, maar kan natuurlijk ok al vroeger als je mini reeds in letters geïnteresseerd is. Komt in een mooie doos.

Materiaal: EVA
Afmetingen: 32 x 5 x 25 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.