Badspeelgoedje drijvende bloem - Lili

ierdelig en sprookjesachtig badpspeeltje met hoge funfactor

Staat: Nieuw product

Quut

KZ24278

Quut must-haves for outdoor play (42)

De Belgische designers van QUUT vonden enkele klassiekers voor het bad en het strand opnieuw uit. Ken jij Lili al?

De drijvende bloem Lili vormt jouw badkuip om tot een sprookjesachtige vijver. Kids houden van het transparante deksel dat ook als magisch venster fungeert om te ontdekken wat er onder het badschuim gebeurt. Ook mama en papa vinden Lili geweldig: alle onderdelen klikken in elkaar en laten zich bijzonder eenvoudig reinigen zodat ze jaar na jaar leuk en veilig blijven.

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig

Lili omvat een drijvende bloem, een bladerschaal, een zeef in de vorm van een bloemenhart en een doorkijkdeksel. Dit vierdelige speeltje moedigt ontdekkingen en fantasierijk spelen aan.

Met elk nieuw product streeft QUUT ernaar om bestaande speeltjes op de markt opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en funfactor op het strand en in bad verlengen. Lili is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar.

Geschikt vanaf de geboorte.

 

Quut Lili from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
164.5160.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/07/2020
Goed speelgoed, fantasierijk, blijmakend, veel te ontdekken voor het kind !
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories