Beestige bad hengelset - Zeedieren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB258

Vissen, dat is werkelijk een hit bij elk kind. Naast kei leuk is dit fijn badspeelgoed ook nog eens goed voor de oog-hand coördinatie en oefen je de concentratie op een speelse manier. Super leuk in een kinderbad of zwembadje.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303606

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Klaar voor beestachtig veel waterpret voor de kleinsten? Deze zachte zeedieren uit de hengelset van Haba drijven vrolijk rond in het water. Een duikboot glijdt geruisloos door de diepe zee. Wie is de beste hengelaar en kan een dier, een duikboot of nog iets anders uit het bad vissen?

Inhoud: 1 hengel, 8 viselementen
Afmetingen viselementen: 0,5 x 10 cm
Materiaal: kunststof, zand.
Vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.060.290.26
  • Door Anneke C.
  •  de 15/06/2021
Nog niet in gebruik door Corona. Hopelijk kan kleinzoontje hier gauw mee spelen; in bad of in plonsbadje buiten.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!