Beestige bad hengelset - Zeedieren

Staat: Nieuw product

Haba

HAB258

Vissen, dat is werkelijk een hit bij elk kind. Naast kei leuk is dit fijn badspeelgoed ook nog eens goed voor de oog-hand coördinatie en oefen je de concentratie op een speelse manier. Super leuk in een kinderbad of zwembadje.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303606

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Klaar voor beestachtig veel waterpret voor de kleinsten? Deze zachte zeedieren uit de hengelset van Haba drijven vrolijk rond in het water. Een duikboot glijdt geruisloos door de diepe zee. Wie is de beste hengelaar en kan een dier, een duikboot of nog iets anders uit het bad vissen?

Inhoud: 1 hengel, 8 viselementen
Afmetingen viselementen: 0,5 x 10 cm
Materiaal: kunststof, zand.
Vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.060.290.26
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.