Coole puzzel in tonnetje - Land of Dinosaurs - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER270

Reis terug in de tijd miljoenen jaren geleden, een tijd vol stoere dino's! Deze puzzelton met nylon handvat is ideaal om met je mee te nemen en overal te puzzelen.

De unieke puzzel met vulkanen en lang uitgestorven beesten zit vol detail en elke keer als je hem in elkaar puzzelt ontdek je iets nieuws.

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3803238

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenDino's

Beestige puzzel in bijpassend tonnetje Land of Dinosaurs van Crocodile Creek bestaat uit 24 stevige puzzelstukjes. Geweldige legpuzzel die op een speelse manier de fijne motoriek en oog-handcoördinatie van je kapoen stimuleert.

Aantal stukjes: 24

Afmetingen puzzel: 28 x 38 cm - puzzelstukjes: 12,5 x 12,5 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya inkt, ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door ANJA D.
  •  de 19/02/2021
Prachtige puzzel in een heel leuk doosje.
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!