Luxe duo-puzzel cruiseschip - 100 en 200 stukken

Staat: Nieuw product

Janod

JS448

Janod puzzels staan bekend voor hun prachtige prenten en handige dozen.

Ook deze puzzels - want het zijn er 2 - zitten in een mooi koffertje en tonen een prachtig tafereel van een luxe cruiseship overdag en bij nacht. Hier raak je nooit op uitgekeken. Vaar je mee?

23,99 €

19,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02726

SamenstellingenHout
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Prachtige kartonnen puzzels Cruiseschip van Janod. Eentje van 100 en eentje van 200 stukjes, in cruise-thema. Elke puzzel is 70 op 56 cm groot. De puzzel met de meeste stukjes (200) toont een cruise schip in de nacht, de kleinere puzzel een luxe schip overdag. Inclusief poster en handig koffertje uit stevig karton en met handvat om de puzzels makkelijk in op te bergen.

Aantal stukjes: 100/200

Leeftijd: 6-9 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 70 x 56 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.86
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.