Dansende muziekdoos - Raket

Staat: Nieuw product

Trousselier

TR055

Een ruimtemannetje en raket die perfect rond elkaar rondjes dansen, het lijkt wel een verhaaltje uit een boek maar nee ... het is realiteit bij deze knappe muziekdoos van het Franse Trousselier.

Deze dansende muziekdoos komt verpakt in een geschenkdoos en is ook leuk als decoratie in de kinderkamer.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze Raket muziekdoos is versiert met een ruimte en sterrenmotief in de meest bonte kleurtjes. De figuurtjes dansen dankzij de magneetjes die binnenin verwerkt zitten, draai de muziekdoos gewoon op, zodat de muziek begint te spelen en de figuurtjes aan het dansen gaan. Je baby zal rustig in slaapt vallen op de tonen van Moon River. Ook mooi als decoratie in je baby- of kinderkamer op een plank of kast en mooi om te geven als geschenk.

Afmetingen: 11,5 x 11,5 x 8,5 cm

Materiaal: hars en hout

_

Trousselier is een klassiek en mooi merk uit Parijs en staat synoniem voor zachtheid, tederheid en fantasie. Hun 30 jaar ervaring in het maken van speelgoed en hun creativiteit zorgen ervoor dat elk object een verrijking is voor jouw baby - of kinderkamer. Ze maken knuffels, mobielen en nachtlampjes die kinderen over hele de wereld doen wegdromen en prachtige kraamgeschenken voor versgeboren baby's maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.33
Trousselier Paris brengt reeds 30 jaar een extra tikkeltje fantasie in de kinderkamers. Het is een mooi speelgoedmerk dat de kunst van het speelgoed maken perfect beheerst. Met hun kennis en creativiteit weten ze menig kinderhart te veroveren. Hun ontwerpen lijken wel pure poëzie, hun lampen zijn zowel modern als klassiek, hun muziekdozen brengen elk kind plezier. Dit zijn perfect geschenkjes die een hele kindertijd meegaan, unieke cadeautjes en musthaves om de baby- en kinderkamer een persoonlijke toets te geven.