Fijn bijt- en badspeeltje met belletje - Olifant

Staat: Nieuw product

Tikiri

DA379

Welcome to my jungle! (373)

Dit heerlijke olifant is helemaal klaar om met jou te spelen!

Helemaal veilig om op te bijten bij doorkomende tandjes, vanbinnen zit een belletje dat gaat rinkelen als je haar heen en weer schudt én ... dit beestje mag mee in bad want er zit geen gaatje in het speeltje zodat schimmels en bacteriën zich niet kunnen opstapelen. Ideaal om lang en veilig te spelen voor alle inimini's!

15,99 €

12,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5065015

CollectieMy First Tikiri Safari
TypeBadspeelgoed
KleurGrijs
DiertjesOlifant

Bijt-, grijp- en badspeeltje met belletje Olifant van Tikiri. Leuk om mee te spelen, te rammelen, lekker flexibel, zacht en makkelijk om vast te nemen voor de kleinste handjes. Er zijn 6 verschillende beestjes, wil jij ze allemaal?

Materiaal: 100% eco rubber - vrij van BPA, PVC en ftalaten - gekleurd met verf op waterbasis
Afmetingen: ongeveer 10,5 x 9 x 7,5 cm
Leeftijd: vanaf 0 jaar
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek en een beetje zachte zeep.

De TIKIRI badspeeltjes komen uit Sri Lanka en zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Heerlijk eco dus,  ze nodigen echt uit om mee te spelen in bad of daarbuiten. En ze hebben geen gaatje onderaan dus geen schimmel binnenin, wel een belletje voor extra veel fun!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.08
Tikiri biedt een uitgebreid assortiment ethisch gemaakte en duurzaam geproduceerde babyproducten. Hun focus ligt op het creëren van hoogwaardig speelgoed dat zowel veilig als stimulerend is voor de ontwikkeling van baby's en kinderen. Bijtringen voor baby's De bijtringen zijn gemaakt van 100% biologisch rubber en zijn perfect voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes. Babyspeelgoed Ontdek het assortiment baby speelgoed, van zachte knuffeldoekjes tot bijtspeeltjes . Al het speelgoed is gemaakt van veilige, niet-giftige materialen die geschikt zijn voor kleine handjes. Badspeeltjes Maak van badtijd een leuk en speels moment met badspeeltjes . Ze zijn waterdicht en ontworpen om spatten en spetteren te stimuleren, waardoor je kleintje zich prima zal vermaken terwijl ze schoon worden. Zachte knuffeldoeken Verwen je baby met de prachtige collectie zachte knuffeldoeken . Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals biologisch katoen, zijn ze perfect om je kleintje warm en knus te houden. Duurzaam en ethisch Bij Tikiri staan ze voor duurzaamheid en ethische productie . Ze werken samen met ambachtslieden die op verantwoorde wijze hun producten maken, met respect voor mens en milieu. Elk speeltje wordt met zorg vervaardigd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontdek nu de collectie en geef je baby het beste, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld.
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories