veilleuse bateau origami jaune

fris geel nachtlampje origami boot

Staat: Nieuw product

Goodnight Light

KZ21226

Mama, mag het lampje aanblijven vannacht?' Een zinnetje dat je vast bekend in de oren klinkt. Het geel origami boot nachtlampje is ideaal...

72,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

'Mama, mag het lampje aanblijven vannacht?' Een zinnetje dat je vast bekend in de oren klinkt. Het geel origami boot nachtlampje is ideaal om een jouw kleine spruit 's nachts een veilig gevoel te geven! En overdag is het lampje een tijdloze decoratie. Met zijn strakke lijnen en geometrische vormen past de lamp in elk interieur. En het origami-effect geeft het bootje een retro touch.

Elke origami boot wordt met de hand geschilderd en met de hand afgewerkt in Spanje. De lamp is gemaakt uit warmte-resistent kunststof en wordt geleverd met een CE-gecertificeerde LED-lamp (12V en 2,5W). Afmetingen: 16x32 cm.

Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
321600.35
Goodnight Ligh t is een design merk dat werd opgericht door Lorena Canals en Eva Newton. Het merk werkt samen met ontwerpers uit heel Europa om wonderlijke nachtlampjes te maken die kleine spruiten een veilig gevoel bezorgen. Het gebruik van rechte, geometrische lijnen in combinatie met een nostalgische touch, doet ieders fantasie op hol slaan. Mama’s en papa’s worden terug gekatapulteerd naar hun kindertijd en kids kunnen 's nachts ongestoord dromen. Overdag zijn de lampjes een tijdloze decoratie en ‘s nachts brengen ze een warme gloed over de kamer. De lampjes worden gemaakt in Spanje uit warmte-resistente kunststof en worden met de hand beschilderd. Stijlvol, tijdloos en een tikkeltje poëtisch. Heb jij je Goodnight Light al gekozen?