gedetailleerde puzzel 'Natural History' (208pc)

Staat: Nieuw product

Eeboo

De Natural History puzzel van eeBoo neemt nieuwsgierige aagjes mee naar een prachtig landschap boordevol dieren en kleuren. De puzzel...

20,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9650467

Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
De Natural History puzzel van eeBoo neemt nieuwsgierige aagjes mee naar een prachtig landschap boordevol dieren en kleuren. De puzzel bestaat uit 208 stukken, gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, en is geschikt voor puzzelwonders vanaf 8 jaar. Wanneer alle stukjes liggen meet de puzzel 46x61 cm. Keuze tussen verschillende landschappen!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
614600.68
Handzame, mooie en educatieve spelletjes: dat is eeBoo ! Het Amerikaanse merk vindt oude ideeën heruit en giet ze in een verfrissend, hedendaags jasje. Voor het design van zijn producten doet eeBoo regelmatig beroep op gekende en geliefde illustratoren van kinderboeken. Dat maakt eeBoo 100% origineel! EeBoo wil niet alleen de fantasie en creativiteit van kids aanmoedigen, maar ook ouders inspireren om samen met hun kinderen te spelen en creëren. From games to crafts, to imaginative play… an eeBoo gift will make a child’s day!