Geweldig badspeeltje - Wereldbol

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

Spitter spetter spater, lekker in het water! Badtijd is nog nooit zo leuk geweest met dit geweldige wereldbol badspeeltje van Oli & Carol.
...

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-WRB-UNIT-GREEN

Leeftijdvanaf de geboorte
Spitter spetter spater, lekker in het water! Badtijd is nog nooit zo leuk geweest met dit geweldige wereldbol badspeeltje van Oli & Carol.

Nieuwsgierig naar de wereld en alle wonderen die op onze planeet wonen? Je kleine krijgt al een kleine introductie tot onze planeet met deze schattige wereldbol. Het badspeeltje is verkrijgbaar in 5 sprekende kleuren: groen, wit, roze, geel en blauw.

De badspeeltjes van Oli & Carol zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en hand beschilderd met natuurlijke pigmenten. Ze zijn hygiënisch, duurzaam en veilig om in te bijten voor de kleintjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9900.35
  • Door J. V.
  •  de 05/07/2019
Leuk speelgoed, verder nergens verkrijgbaar
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.