Geweldige Rubberen eendenfamilie - Kawan Family

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR010

De familie Kawan voegt met veel plezier een extra dosis fun aan jullie badmoment.Ze zorgen voor uren en uren speelplezier met hun guitige karakter en duurzame looks. Volledig gemaakt uit natuurlijke materialen zodat je kleintje op een veilige manier kan spelen en gewassen worden.

Ook een super fijn kraamgeschenk voor nieuwe mama's en pasgeboren babytjes.

70,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf de geboorte

De rubberen eendenfamilie - Kawan - van Hevea Planet is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en komt in een leuke geschenkverpakking met 3 verschillende formaten van badeendjes. In tegenstelling tot vele badspeeltjes hebben deze eendjes geen gaatje onderaan zodat schimmel en bacteriën aan de binnenzijde geen kans krijgen. De eendjes zijn zacht, flexibel en passen in zelfs de kleinste handjes, ze zijn geschilderd met plantaardige pigmenten dus als ze af en toe in het mondje belanden is dat geen probleem.

De Kawan eendenfamilie komt in een leuke verpakking, zo is dit een perfect geschenkje voor jongens en meisjes, gemaakt uit FSC gecertificeerd papier.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen - natuurlijke kleurstoffen van plantaardige afkomst.

Afmetingen: doos 24 x 17 x 32 cm  - eendjes 8 cm, 12 cm, 16 cm hoog

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.42
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!