Grijpfiguur - Rups Mina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB193

Tummy time musthaves (165)

Kleurrijke rammelaar uit zachte stof van Rups Mina.

Leuk boxspeeltje om vast te pakken, mee te schudden en te ontdekken. Dit leuke babyspeeltje, van Haba, heeft een afneembare vleugelring. Het knispert en rinkelt en doet niets liever dan samen spelen.

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303201

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf 6 maanden

Wanneer de rups Mina wordt vastgepakt en geknuffeld, zullen kleine wereldontdekkers hun oortjes spitsen, want binnen in deze kleurrijke grijpfiguur zitten een belletje en knisperfolie verborgen. Het past ook perfect bij de andere producten uit de kleurrijke reeks Haba-babyspeeltjes van Rups Mina.

Afmetingen: 18 x 17 cm
Materiaal: polyester
Design: Jutta Neundorfer
Vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
126.5190.054
  • Door Pascale V.
  •  de 09/11/2021
Oogt leuk, vriendelijk vlindertje, ligt goed in de hand.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories