Guitige badboek - Zwemeend

Staat: Nieuw product

Haba

HAB254

Vanaf 18 maanden. Kwaak, kwaak ... wie komt daar voorbij? Het is het zacht en waterbestendig badboekje van Haba dat gewoon mee in het water kan. Leuk om te 'lezen' in bad en eindeloos naar te kijken tijdens het badmoment.

5,99 €

4,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302633

CollectieVoor baby's
TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit Haba badboekje Zwemeend zorgt voor plezier en afwisseling in het (kinder)badje met leuke tekeningen van dieren om te ontdekken en naar te kijken.

Lengte: 14 cm.
Afmetingen: kunststof
Vanaf 18 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1612.2210.06
  • Door Marlies D.
  •  de 08/09/2022
prachtig design tegen een hele goede prijs
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!