Guitige badboek - Zwemeend

Staat: Nieuw product

Haba

HAB254

Vanaf 18 maanden. Kwaak, kwaak ... wie komt daar voorbij? Het is het zacht en waterbestendig badboekje van Haba dat gewoon mee in het water kan. Leuk om te 'lezen' in bad en eindeloos naar te kijken tijdens het badmoment.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302633

CollectieVoor baby's
TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Dit Haba badboekje Zwemeend zorgt voor plezier en afwisseling in het (kinder)badje met leuke tekeningen van dieren om te ontdekken en naar te kijken.

Lengte: 14 cm.
Afmetingen: kunststof
Vanaf 18 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1612.2210.06
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.