klankhandpop - ezel

Guitige klankhandpop - ezel

Staat: Nieuw product

Haba

HAB137

Poppenkast spelen met HABA (31)

Laat je verhaaltjes en sprookjes tot leven komen met deze muzikale handpop. Een pop met hoog knuffelgehalte in de vorm van een ezel met trommel.

Een topcombinatie van HABA!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303373

TypeHandpoppen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Deze ezel is een handpop die vrolijk ratelt met zijn trommel. De stoffen pop van HABA stimuleert de nieuwsgierigheid en prikkelt de zintuigen van de baby. Al spelend, giechelend en ontdekkend bevordert deze klankhandpop de waarneming van geluiden. Leuk in combinatie met de andere muzikale handpoppen van dit merkje.

Materiaal: polyester.

Afmetingen: 33 cm hoog

Wasadvies: wassen mag maar liefst op delicate was en op 30°C, niet geschikt voor de droogtrommel, niet strijken.

Geschikt vanaf 1.5 jaar

Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.11129.30.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories