Heerlijke eendjes vissen set - Ducky

Staat: Nieuw product

Janod

JS033

Eendjes vissen! Het kan nu ook gewoon thuis in bad of tijdens een verjaardagsfeestje met deze eendjes vissen Ducky set van Janod.

Dit badspeelgoed komt in een superhandige opbergtas, bevat 6 plastic eendjes en 2 massief houten hengels met metalen haken. Vis jij mee?

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03246

SamenstellingenKunststof
TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar
Korting- 40 %

Ducky eendjes vissen van Janod is een heerlijk badspeelgoed dat je ook zonder water kan spelen. Ideaal om je motoriek en concentratie te oefenen en ook leuk om met 2 te spelen. De kleurrijke badeendjes komen in een mooie tas met 2 houten vishengels.

Materiaal: massief eikenhout, kunststof en PVC
Afmetingen: 8 x 6,5 x 7 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/03/2021
Leuk hengelspel voor de kleintjes. Mooi afgewerkte kleurrijke eendjes. Zowel voor buitenspelen als binnenspelen. Mijn kleinzoon was er erg blij mee. 🥳
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.