heldhaftige handpop 'Politie'

heldhaftige handpop 'Politie'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23409

Poppenkast spelen met HABA (38)

Weet jij hoeveel schurken deze politieman al heeft gearresteerd? De handpop deelt graag al zijn avonturen met jou! De knuffelige handpop wordt...

19,95 €

Add to my wishlist

Weet jij hoeveel schurken deze politieman al heeft gearresteerd? De handpop deelt graag al zijn avonturen met jou! De knuffelige handpop wordt snel een lievelingsvriend van kleine kiddo's. Hij is de ideale metgezel voor een eerste rollenspel en toneelstukjes. Ook leuk om een slaapwel-verhaaltje te vertellen! Materiaal: polyester. Afmetingen: 26 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.97.614.80.076
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301479

Geen gerelateerde artikels op de blog

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en thema's