houten trekfiguur 'Zigolo egel'

Staat: Nieuw product

Janod

JS163

Met de knotsgekke Zigolo egel is geen avontuur te gevaarlijk! Samen met dit houten trekfiguur kan je kindje de wereld rondom zich ontdekken. De...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J08233

Met de knotsgekke Zigolo egel is geen avontuur te gevaarlijk! Samen met dit houten trekfiguur kan je kindje de wereld rondom zich ontdekken. De gekleurde bal draait rond wanneer de egel vooruit wordt getrokken. Het draaiend oog en de bontgekleurde stekels maken het diertje helemaal af! De Zigolo egel is een leerrijk speelgoedje dat je kind helpt bij het ontwikkelen van zijn motoriek. Geschikt voor mini-ontdekkers vanaf 12 maanden. Materiaal: hout.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5145.50.35
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.