Keramieke vaas - Kikker - Groen

Groene karafje uit keramiek met eye-catching kikker

Staat: Nieuw product

Rice

RI333

Of deze kikker een prins wordt als je hem kust, daar kunnen we niet op antwoorden. Wat we wel weten is dat iedereen jaloers zal opkijken als je deze vaas/waterkan op tafel zal zetten.

Een mooi item voor een prachtig gedecoreerde tafel!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CEVAS-FRO

SamenstellingenKeramiek
TypeKannen
KleurGroen

Keramische vaas uit keramiek Kikker Groen van RICE is ontworpen door de dochter van Charlotte Gueniau (Creative Director en Co-founder van dit Deense merk), Selma Gueniau. Selma begon met een tekening die uiteindelijk is uitgegroeid tot deze unieke waterkaraf die je ook als vaas kan gebruiken.

Materiaal: keramiek
Afmetingen: 13 x 11 x 9 cm
Gewicht: 280 gram
Gebruiksadvies: deze kan is niet geschikt voor andere vloeistoffen dan water

_

RICE is een merk dat ons collectie naar collectie blij maakt. Dit Deense interieurmerk brengt ons kleurrijke interieur- & tafelaccessoire én heeft een belangrijke missie die ook De Kleine Zebra nauw aan het hart ligt: iets extra's toe te voegen aan het alledaagse - je dagelijkse leven kleuren met geluk en plezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13900.111
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!