Kleurrijk badboekje - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS008

Sophie gaat zwemmen, ga je mee? In dit kleurrijk badboekje gaat onze lievelings giraf op ontdekking samen met Margot de schildpad naar het onderwaterleven.

In één van de pagina's zit onder het hoofdje van Sophie een rammelaartje verstopt. Bij het schudden van het boekje klinkt hierdoor een licht rammelend geluid.

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 010401 GA42

Heerlijk boekje voor in bad van Sophie de Giraf, met 8 pagina's. Op deze 8 bladzijden ontdekt baby verschillende waterdieren en leert het verschil tussen groot en klein, tussen plat en rond....

  • Gemakkelijk schoon te maken voor perfecte hygiëne
  • komt verpakt in een mooie doos
  • Aantal pagina's: 8
  • Leeftijd: vanaf 4 maanden
  • Afmeting: 14,5 x 16,5 x 2 cm
  • Gewicht: 35 gram
  • Materiaal: EVA
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20202.50.062
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!