Kleurrijke Nesting dolls - Dripped dolls

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS099

Mooi om op een plank te zetten in de kinderkamer, op een kast in de babykamer of op de vensterbank in je living... deze houten nesting dolls van Petit Monkey komen met een gratis portie kleur en vrolijkheid. En daar zegt toch niemand nee tegen?

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ND6

Ook zo'n fan van nesting dolls? Illustratrice Becky van Sketch Inc maakte deze Dripped dolls voor Petit Monkey in frisse kleurtjes. Nesting dolls is de Engels naam voor babushka's of ook wel matroeska's - of simpelweg houten poppetjes die je in elkaar zet/nestelt of die je op ene rijtje als decoratie naast elkaar kan plaatsen.

Deze vijf babushka's-matroeska's -nestingdolls werden stuk voor stuk met de hand geschilderd, dat maakt elk poppetje uniek en geen enkele dezelfde. Let op! Nestings dolls zijn geen speelgoed. 

Materiaal: hard hout
Afmetingen poppetjes: 3,5 x 1,8 cm - 5,5 x 3 cm - 7,5 x 4 cm - 10 x 5 cm - 14 x 6,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
61460.242
Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!