Knappe houten blokken - Weer

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

NOB108

Wat weer wordt het vandaag? Kleuren, vormen, texturen ... je kind ontdekt spelenderwijs de wereld met deze leuke houten puzzel. Hij bestaat uit 6 kleurrijke design gemaakt uit 4 stevige, houten blokjes van beukenhout. De blokjes werden prachtig beschilderd - met verf vrij van toxische stoffen - en zo zie je: een zonnige dag, sneeuw landschap, regenboog, regenwolk, vallende ster en bewolkte dag.

25,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2000000108827

TypeHouten speelgoed

Klaar met spelen? Steek de blokjes in het bijhorende 'wolkenzakje' - gemaakt uit organisch katoen en voorzien van een rits. Een elegant tasje dat alles mooi samen houdt en prachtig staat in elk interieur. Wondermooi speelgoed dat je ook makkelijk mee met je neemt als je erop uit trekt met je kindjes.

Herkomst: gemaakt in Europa
Afmetingen: 9 x 9 x 4,5 cm
Materiaal: beukenhout, voorzien van natuurlijke vernis en onschadelijke inkt, tasje van organisch katoen.

Nobodinoz kennen we al van hun zachte, natuurlijke stoffen, prachtige objecten en accessoires met stijlvolle prints. Maar nu hebben ze ook hun eigen prachtige speelgoed lijn. Even mooi en ontworpen met oog voor detail en het kind. Vol leuke texturen en eenvoudig spel. Fijn voor je kindjes en voor jezelf want het ziet er stuk voor stuk prachtig uit. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5990.4
Nobodinoz is een Frans en Spaans merk voor baby's, kinderen en volwassenen, opgericht door Murielle en Roman Bressan in 2012. Het merk maakt prachtige kinderproducten die in elke kamer van het huis passen met als doel om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren..Unieke en kleurrijke designs voor het dagelijkse levenDe bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het designlabel Nobodinoz. Bij Barcelona denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria... Kortom, aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur , creativiteit , passie , karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. De uitstraling van dit merk laat zowel jong als oud genieten!Duurzame eco-producten van de hoogste kwaliteit.De producten van Nobodinoz worden volledig uit eco-katoen en andere duurzame materialen gemaakt. De stoffen zijn geweven, geverfd en bedrukt in Barcelona met oog voor detail én voor de natuur. Zo kies je niet enkel voor producten die natuurlijkvriendelijk zijn, maar ook lief zijn voor de huid van je kind.Wondermooie collecties voor kids en oudersRugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s en dergelijke worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Gewoon mixen & matchen dus!Nobodinoz heeft fantastische collecties voor zowel baby’s als kinderen. Maak kennis met de Gatsby Collectie , So Natural Collectie , Haiku Bird Collectie ,  Pure Collectie en vele anderen!