Knikkerbaan Badplezier - Watertrechter

Staat: Nieuw product

Haba

HAB026

Wiiii, plets, plats, plats, plons!

De waterbal raast over de baanstukken, valt in de kantelemmer en rolt er weer uit. Bliksemsnel tolt hij in het schoepenrad, om uiteindelijk zacht in de grote trechter te landen. Die kan niet alleen vlijtig met de opscheplepel gevuld, maar ook snel weer leeggemaakt worden: druk het ventiel één keer kort naar boven en plop, het water stroomt eruit!

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302823

CollectieKnikkerbaan Badplezier
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke waterknikkerbaan voor extra badplezier! Een leuk waterparcours dat eenvoudig met zuignappen te bevestigen is.  Alle elementen van de serie knikkerbaan Badplezier van Haba passen flexibel in elkaar.

Inhoud van deze set: 1 trechter, 1 schoepenrad, 1 kantelemmer, 3 baanstukken, 1 opscheplepel, 1 waterbal.

Materiaal: kunststof

Afmetingen trechter ø 13,5 cm - doos: 26 x 20 x 15 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.514.5260.426
  • Door Anouk A.
  •  de 14/05/2019
leuk
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.