Knikkerbaan Badplezier - Watertrechter

Staat: Nieuw product

Haba

HAB026

Wiiii, plets, plats, plats, plons!

De waterbal raast over de baanstukken, valt in de kantelemmer en rolt er weer uit. Bliksemsnel tolt hij in het schoepenrad, om uiteindelijk zacht in de grote trechter te landen. Die kan niet alleen vlijtig met de opscheplepel gevuld, maar ook snel weer leeggemaakt worden: druk het ventiel één keer kort naar boven en plop, het water stroomt eruit!

29,99 €

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302823

CollectieKnikkerbaan Badplezier
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leuke waterknikkerbaan voor extra badplezier! Een leuk waterparcours dat eenvoudig met zuignappen te bevestigen is.  Alle elementen van de serie knikkerbaan Badplezier van Haba passen flexibel in elkaar.

Inhoud van deze set: 1 trechter, 1 schoepenrad, 1 kantelemmer, 3 baanstukken, 1 opscheplepel, 1 waterbal.

Materiaal: kunststof

Afmetingen trechter ø 13,5 cm - doos: 26 x 20 x 15 cm

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.514.5260.426
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/05/2019
leuk
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/01/2018
het blijft niet altijd goed "plakken" aan de muur, wat wel jammer is.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!