Leerrijk badspeelgoed Bath Stories - Waterslide

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER422

Je krijgt je mini('s) niet meer uit het bad eens je deze Waterslide - Marble Run hebt opgehangen. De kletsnatte en wilde bad knikkerbaan gaat helemaal over interactieve waterpret.

Van verticale druppels, draaiende tandwielen tot vortexbochten, deze knikkerbaan voor in bad gebruikt expressieve knikkers met water om fundamentele natuurkundige concepten zoals momentum, zwaartekracht en snelheid op een leuke en boeiende manier te demonstreren. Wat een top cadeau!

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761517

TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Waterslide Marble Run komt uit de Bath Times collectie van Tiger Tribe, dit kleurrijk badspeelgoed biedt meerdere interactieve waterspelletjes en ontwikkelt belangrijke STEM-vaardigheden, waaronder:

  • Probleemoplossing
  • Creatief denken
  • Kritische analyse
  • Onafhankelijk denken
  • Testen en verkennen

De 21 afzonderlijke onderdelen (waaronder vier plastic knikkers met grappige gezichten) zijn ontworpen om samen te werken, zodat kinderen hun eigen waterglijbaan kunnen bouwen, alleen beperkt door hun verbeeldingskracht.

Door middel van zuignappen kleven secties aan de zijkant van het bad of badkamertegels.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Yolande V.
  •  de 01/05/2021
Superleuk :-)
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!