Leuk opsteekspel - Kikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB032

Hoe groot is de kleurrijke kikker eigenlijk? Dat ontdekken je kleine kotters stuk voor stuk door de kleurrijke houten blokken op elkaar te stappelen!

Toren bouwen, toren weer afbreken :-)

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302915

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %

Olijk houten stapelspel met kikkerhoofd van het Duitse merk Haba. Stimuleert de fijne motoriek en het eerste grijpen van je kindje. De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud: 1 opsteekstok, 7 stukken om op te steken.

Geschikt voor kleine torenbouwers vanaf 1,5 jaar.

Materiaal: beukenhout.

Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 14,5cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.27.88.30.225
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!