Leuk opsteekspel - Kikker

Staat: Nieuw product

Haba

HAB032

Hoe groot is de kleurrijke kikker eigenlijk? Dat ontdekken je kleine kotters stuk voor stuk door de kleurrijke houten blokken op elkaar te stappelen!

Toren bouwen, toren weer afbreken :-)

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302915

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Olijk houten stapelspel met kikkerhoofd van het Duitse merk Haba. Stimuleert de fijne motoriek en het eerste grijpen van je kindje. De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud: 1 opsteekstok, 7 stukken om op te steken.

Geschikt voor kleine torenbouwers vanaf 1,5 jaar.

Materiaal: beukenhout.

Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 14,5cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.27.88.30.225
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.