Leuke badpop - vis

Staat: Nieuw product

Corolle

COR025

Dit mini babypopje van het Franse merk Corolle is een echt kameraadje voor je kleine schat. En ze gaat ook graag mee in bad...

Dankzij haar prachtig blits badpakje en bijhorende flippers (maar ook dankzij haar unieke textuur die snel droogt) is ze altijd klaar voor een zwem- of plonspartijtje!

16,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBN07

Deze baby badpop van het Franse merk Corolle is een knuffelpop met blauwe slaapoogjes en een zacht lijfje gevuld met kunststoffen korreltjes. Ze meet 20 cm en kan moeiteloos overal mee naartoe met je kleintje, zelfs in bad want deze pop is dol op waterpret. Dankzij de unieke textuur die snel aan de lucht droog kan ze mee in bad, naar het zwembad en zelfs in zee. De mini badpop draagt een schattig geel zwempakje met vis en oranje flippers die niet kunnen worden uitgetrokken. Het gladde hoofdje, de armpjes en beentjes zijn van zacht vinyl met de kenmerkende geur van een vleugje vanille.

Corolle, hét poppenmerk uit Frankrijk, creeërt al bijna 40 jaar een echte speelwereld voor iedere ontwikkelingsfase die kinderen doormaken van 0 tot 10 jaar. Hun poppen zijn er in alle maten en gewichten met tal van functies, accessoires en modieuze kledij. Van super zachte knuffelpopjes voor pasgeborene en eerste babypopjes waar kleine meisjes de hele dag moedertje voor kunnen spelen - die superlicht zijn en mee in bad mogen - tot de allermooiste modieuse babypoppen die samen met kleine meisjes groot worden. Hun poppen dragen iets nostalgische, tijdloos en tegelijk ook iets persoonlijks en herkenbaars in zich. Elke dag samen spelen, wegdromen en opgroeien, het kan allemaal met Corolle.

Deze pop is geschikt voor poppenmoedertjes vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.070.090.09
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.