Magisch opsteekspel - Kikkerprins *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB215

Sorteren, stapelen en proberen: dit kleurrijk opsteekspel is gemaakt van stevig beukenhout en zorgt voor kleur én een tikkeltje magie in elk spelmoment.

Wie wil er als eerst de kikkerprins en mooie prinses in elkaar zetten?

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303853

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden

Sprookjesachtig opsteekplezier met het bont opsteekspel Kikkerprins van HABA. Ideaal om de fijne motoriek spelenderwijs te oefenen, kleuren te leren onderscheiden en benoemen of gewoon fijn mee te spelen als ze in elkaar staan. Door de mooie kleurrijke stukken kan je telkens anders combineren, zo krijgen de prinses en de kikker altijd opnieuw een ander uiterlijk.

Afmetingen : 5,5 x 5,5 x 11 cm
Materiaal: beukenhout.
Leeftijd: voor sprookjes- en bouwfans vanaf 1,5 jaar.

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.230.070.4
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.