Magische muzikale sneeuwbol - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO152

Il était une fois - Moulin Roty (13)

Ga je lekker mee dansen door de kamer op de melodie van deze muzikale sneeuwbol met magische muis die staat te dansen op boeken terwijl ze haar magie zijn werk laat doen? Of leg je je lekker in je bedje voor een zalige dutje?

Deze sneeuwbal is mooi stuk decoratie om de kinderkamer gezelliger te maken.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664241

CollectieIl était une fois
TypeSneeuwbollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Muzikale sneeuwbol Il était une fois van het Franse merk. Deze muziekdoos in de vorm van een sneeuwbal staat super mooi op het nachtkastje van je kapoen en verspreid een rustgevende melodie. Onderaan deze muziekbol zit een sleutel om aan te draaien en de melodie te laten spelen, schud om het te laten sneeuwen. Wondermooi geschenkje voor een kleine prinses!

Afmetingen: 11 cm diameter - 13,5 cm hoog
Materiaal: kunststof

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories