hangspeeltje/spiraal vibrant village

Muzikaal hangspeeltje/spiraal Vibrant Village

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB066

Ook als je onderweg bent is leuk speelgoed handig om je kleintje te entertainen en deze kleurrijke hond zit vol leuke features voor je kleintje om aan te voelen, op te bijten, ... met als meest unieke feature: deze Skip*Hop hond speelt 2 leuke deuntjes wanneer je drukt op de muzieknoot op zijn hoofdje.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Het Vibrant Village Muzikaal Spiraal speeltje is perfect voor onderweg, je hangt dit spiraalvormig speeltje van Skip*Hop in de vorm van een lange hond makkelijk aan de buggy en je kleintje kan ermee spelen, aan voelen, op bijten ... of naar zijn leuk deuntje luisteren.

Afmetingen: 25,5 x 15 x 16 cm

Leeftijd: +0 maanden

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.273050.22860.15240.18
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :305250-us