Muzikale sneeuwbol - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO273

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Breng wat magie in de kamer met deze betoverende sneeuwbol. Dit decoratiestukje staat leuk op elk nachtkastje én speelt een zachte melodie voor jouw kindje.

Combineer met de andere toffe items uit de Après la Pluie collectie van Moulin Roty.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715175

CollectieAprès la pluie
TypeDecoratie
KleurRood

Muzikale sneeuwbol van Moulin Roty met Brume die een boek leest enmet Nuage aan haar voeten die de sprankelende glitter opvangt! Naast het versieren van de kinderkamer, zal de zoete melodie de baby voor het slapengaan tot rust brengen.

Afmetingen: 13,5 cm

Materiaal: kunststof, hars, gedestilleerd water en polypropyleenglycol

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories