Ned badspeeltjes - 2-pack - Peppermint & whale blue mix

Natuurlijk badspeelgoed in de vorm van een walvis en schildpad

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4579

In bad met LIEWOOD ❤ (60)

Wie kan er zeggen dat ze het bad delen met een schildpad én een walvis?

Deze groene en blauwe waterdieren zijn perfecte maatjes om mee in het water te spelen en zijn gemaakt uit 100% rubber.

28,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14490-7398-ONE SIZE-CU

TypeBadspeelgoed
PrintsPeppermint
KleurBlauw

Set van 2 Ned badspeeltjes Peppermint & Whale van LIEWOOD zijn gemaakt van natuurlijk rubber, dat perfect blijft drijven op het water en perfect passen in kleine handjes. Het zachte materiaal is duurzaam, makkelijk schoon te maken en past perfect in kleine handjes.

Afmetingen schildpad: 4,5 x 9,5 x 12 cm • walvis: 6 x 8x 13 cm
Materiaal: 100% natuurlijk rubber

_

LIEWOOD uit Kopenhagen brengt conceptueel sterke producten - van organische baby musthaves, zwemkledij tot duurzame eetsets - die functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories