Plan Toys badspeelgoed - Vrachtschip

Grote rubberen cargo boot met 2 houten blokken

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE190

Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys (18)

Vervoer elke denkbeeldige lading veilig van de ene badrand naar de andere met dit geweldig rubberen vrachtschip. Met een romp van natuurlijk rubber en een kabine gemaakt van PlanWood maken deze drijvende badboot een van de meest unieke watervoertuigen die er zijn.

35,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5806

CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 2 jaar

Cargo boot badspeelgoed van PLANTOYS komt met 2 containers / houten blokken om dynamiek toe te voegen aan je speelscenario's! De PlanToys Cargo Ship helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, hand-oog coördinatie en creatief denken. Het kan perfect mee in de badkuip of elke andere waterbron.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Herkomst: duurzaam geproduceerd in Thailand
Materiaal: chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis
Afmetingen verpakking: 21 x 12,5 x 6,5 cm

_

Wij zijn fan van het PlanToys speelgoed omdat het er niet alleen leuk uitziet, deze collectie is ook gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten op waterbasis. Zo draag je dus spelenderwijs bij aan een eco-vriendelijke wereld. Dit is kwaliteitsspeelgoed met een hart voor onze kinderen én voor onze wereld van begin tot eind!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories