Plan Toys Stapelring - Orchard

Moderne stapeltoren met 6 houten ringen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE226

Eerste speelgoed van Plan Toys (38)

Vang instant de aandacht van je mini met dit houten stapelspeeltje uit de collectie eerste speeltjes van PlanToys. Zonder twijfel een winner, én ook leuk als geslaagd babycadeau.

21,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5474

CollectieBaby Toys
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten stapelringen Orchard uit de collectie van PlanToys. Deze regenboogkleurige stapeltoren leert kinderen over kleuren en maten. Als veiligheidsmaatregel is de centrale staaf is inklapbaar.

Inhoud stapelringen: Deze stapeltoren bestaat uit 6 houten ringen van verschillende grootte en kleur, een bal om bovenop de gestapelde ringen te plaatsen en een basis om te spelen. De natuurlijke houten afwerking geeft dit speeltje een klassieke uitstraling.

Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis
Afmetingen: 12,5 x 11,5 x 18,8 cm
Leeftijd: vanaf 12 maanden
Gewicht: 440 gram

_

Baby's leren door te spelen, door om zich heen te kijken en alles in hun mond te steken. Het veilige, houten speelgoed van PlanToys is dan een evidente perfecte keuze voor kleintjes omdat dit merk alleen duurzame en veilige materialen gebruikt bij de productie van hun fantastische collecties.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories