Plezierige badpuzzel - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS013

Op zoek naar leuk badspeelgoed voor je kleintje om fijn mee te spelen en even zoet mee te zijn? Deze leuke badpuzzel van Sophie de Giraf zal zeker in de smaak vallen, diertjes passen elk op een stukje en de stukjes vormen samen ene drijvend eiland in jouw bad.

Ideale badvriendjes voor jouw baby, peuter of kleuter.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 523413 GA28

Een badpuzzel met Sophie de Giraf en haar vriendjes om zelf talloze verhaaltjes te verzinnen, te puzzelen in bad en lekker te spelen met water. Wat kan je allemaal met dit leuk badspeelgoed?

  • Vormen die gemonteerd kunnen worden tot een speelplateau om talloze verhaaltjes te verzinnen
  • Grappige figuurtjes die op verschillende stukjes bevestigd kunnen worden: Sophie de giraf en haar vriendjes: een pinguïn, walvis, slak, beer en lieveheersbeestje.
  • Ideaal voor het ontwikkelen van de motoriek, het concentratievermogen en het logisch denkvermogen
  • Praktisch: de figuurtjes en vormen drijven op het water voor nog meer spelpret voor uw baby!
  • Slim: de figuurtjes en vormen spugen water als erin geknepen wordt en de afgeronde vormen vergemakkelijken het knijpen.

Leeftijd: vanaf 10 maanden

Afmeting: 10 x 20 x 20 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20202.50.558
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!