Puzzel Dag in het museum Kunst - 48 stukjes

Heerlijke en stevige kinderpuzzel met 48 stukjes, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER168

Wie zegt er dan museums saai zijn? Een dagje in het museum was nog nooit zo boeiend als in deze puzzel boordevol detail en kleur. Erg leuk om elke keer opnieuw in elkaar te puzzelen.

En om het geheel helemaal af te maken zit deze stevige legpuzzel in een prachtige doos in de vorm van een echt museum. Zo is het plaatje compleet.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840635

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDag in ...

Deze puzzel dag van het Museum Kunst van Crocodile Creek is rijk aan kleur en detail. Er gebeurt zoveel dat je elke keer wel iets nieuws ontdekt. Verpakt op een unieke manier in een doos die de buitenkant toont van het desbetreffende museum: deze keer het museum voor moderne kunst. Een feest om elke keer opnieuw boven te halen en mee te puzzelen en een uniek cadeau voor elke puzzelfan.

Aantal stukjes: 48 stukjes

Afmetingen: puzzel 45,5 x 61 cm - doos 25,5 x 25,5 x 7 cm

Leeftijd: 4+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202570.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!