Quutopia 3D badpuzzel - Swan Lake

Bouwen in bad met deze leuke set badpuzzelstukken

Staat: Nieuw product

Quut

MCH233

Mini cadeautjes, maxi pret! (147)

Bouw je eigen badspeelgoed met deze unieke 3D badpuzzels van Quutopia. 

Vergeet je prinsessenkroon niet op te zetten voordat je naar het Zwanenmeer rent!
Kijk hoe de sierlijke mamazwaan haar baby’s leert zwemmen. Veel plezier tijdens het spelen met de waterlelie voordat je terugkeert naar je magische kasteel.

14,95 €

11,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QA171126

Quutopia 3D badpuzzel Swan Lake van het Belgische merk Quut. Dit uniek en super leuk badspeelgoed moet je zelf in elkaar puzzelen. Kleine kinderen zullen dol zijn op het bouwen van deze 3D-dieren en accessoires, met een beetje hulp van mama of papa.
Badtijd is nog nooit zo leuk geweest! Deze set van zacht schuim (EVA) stimuleert creatief spel, fijne motoriek en zorgt voor quality time met je kind terwijl je samen bouwt en speelt.

 

Enkele fijne features:
  • Moedigt aan tot creatief spel en stimuleert de fijne motoriek

  • Deze set bevat 9 stuks om 6 creaties te maken

  • Met handige instructies, makkelijk in elkaar te zetten

  • De zwanen blijven drijven op het water

  • Zachte EVA schuim, vrij van schadelijke stoffen en recycleerbaar

  • Het materiaal absorbeert geen water zodat schimmelvorming wordt vermeden

 

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: zacht en soepel EVA schuim, vrij van BPA, ftalaten en latex
Onderhoud: spoel de onderdelen grondig na elk gebruik en leg ze op een plek waar ze volledig kunnen drogen. Reinig indien nodig met een mild schoonmaakmiddel.

 

Bouw je eigen 3D badspeelgoed:

Unboxing van Quutopia Swan Lake:

_

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Quutopia is hun iconisch badspeelgoed collectie uit zacht EVA schuim. Dit materiaal is licht, blijft kleven en absorbeert geen water. Het is 100% vrij van schadelijke stoffen en erg fijn om mee te spelen. Door badspeeltjes beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT de levensduur en de fun-factor bij elk bad of douche-moment verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories