Schattige badpop - walvis

Staat: Nieuw product

Corolle

COR022

Splish, splash! Dit kleine badpopje Walvis van Corolle is een popje om te koesteren en dichtbij te houden. Maar ook een klein waterratje, ze mag dus gewoon mee in bad!

Handig om spannende momentjes in het water wat makkelijker te doen verlopen of om ook in het water lekker verder te spelen.

16,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBM64

TypePoppen
KleurBlauw
Afmetingen pop20 cm

Deze baby badpop van het Franse merk Corolle is een knuffelpop met blauwe slaapoogjes en een zacht lijfje gevuld met kunststoffen korreltjes. Ze meet 20 cm en kan moeiteloos overal mee naartoe met je kleintje zelfs in bad want deze pop is dol op waterpret. Dankzij de unieke textuur die snel aan de lucht droog kan ze mee in bad, naar het zwembad en zelfs in zee. De mini badpop draagt een schattig lichtblauw zwempakje en donkerblauwe flippers die niet kunnen worden uitgetrokken. Het gladde hoofdje, de armpjes en beentjes zijn van zacht vinyl met de kenmerkende geur van een vleugje vanille.

Corolle, hét poppenmerk uit Frankrijk, creeërt al bijna 40 jaar een echte speelwereld voor iedere ontwikkelingsfase die kinderen doormaken van 0 tot 10 jaar. Hun poppen zijn er in alle maten en gewichten met tal van functies, accessoires en modieuze kledij. Van super zachte knuffelpopjes voor pasgeborene en eerste babypopjes waar kleine meisjes de hele dag moedertje voor kunnen spelen - die superlicht zijn en mee in bad mogen - tot de allermooiste modieuse babypoppen die samen met kleine meisjes groot worden. Hun poppen dragen iets nostalgische, tijdloos en tegelijk ook iets persoonlijks en herkenbaars in zich. Elke dag samen spelen, wegdromen en opgroeien, het kan allemaal met Corolle.

Deze pop is geschikt voor poppenmoedertjes vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.070.090.09
  • Door Ellen B.
  •  de 04/02/2020
De absolute favoriet van onze dochter! Gaat overal mee naartoe, uiteraard ook mee in bad :)
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.