nagellak en lipgloss - Deise

Schitterende Nagellak en lipgloss - Deise

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA005

Om van te houden! Deze geweldige set voor fonkelende lippen en mooie nageltjes van Souza!

Een absolute musthave en de kers op de taart om je dochter om te toveren in een échte prinses!

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Voor een echte prinses: deze leuke set bestaande uit een blikken hartvormig doosje, roze nagellak en lipgloss. Samen verpakt in een fonkelende doos.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.050.180.13
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.

product referentie :104310