Siliconen speelset 12 Kids - Diversity

12 speelfiguurtjes in een rijk palet van kleuren

Staat: Nieuw product

Dëna

HEB511

Dëna houdt van diversiteit, in hun speelgoed en de wereld rondom ons. Waarden als gelijkheid en inclusie zijn hedendaagser dan ooit en worden bespreekbaar dankzij dit open-end speelgoed.

Het kleurengamma is een eerbetoon aan de schoonheid van alle huidtinten. Deze speelfiguurtjes groeien mee met je kind en moedigen empathie, gelijkheid en diversiteit aan op een speelse manier die meteen spreekt tot kinderen.

37,95 €

36,05 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 01056D

Siliconen speelset 12 kids Diversity van Dëna is multi-functioneel speelgoed zonder regels dat de hand-oog coördinatie en de eerste grijpreflex van je baby stimuleert. Het bestaat uit 6 flexibele poppetjes in een rijk palet van lichte tot donkere huidkleuren  - en kan perfect aangevuld worden met de rest van de Dëna speelsets.

Vrij en ongestructureerd spel is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je kind Dëna speelgoed is gemaakt van zacht materialen, waardoor kinderen in alle vrijheid kunnen spelen. Ze kunnen erop bijten, ze platdrukken of weggooien zonder enig gevaar. Daarnaast kan je ermee puzzelen, als tekensjabloon, zand- of bakvormen gebruiken, mee stempelen, bouwen of ander speelgoed bij betrekken.  De set komt verpakt in een mooie geschenkdoos, perfect om cadeau te doen.

Materiaal: platina siliconen - BPA, PVC, ftalaten en latex vrij - voedselveilig
Leeftijd: vanaf 10 maanden
Gewicht: 592 gram
Afmetingen doos: 37,3 x 13,6 x 1,5 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - mag in de oven als bakvorm - resistent tegen temperaturen van -60°C tot 220°C

_

DËNA Diversity staat voor diversiteit en spelenderwijs kennis te maken aan empathie en gelijkheid. Het gaat verder dan spelen, het wordt een hulpmiddel voor sociale verandering, bevordert de dialoog met kinderen en daagt culturele vooroordelen uit. Let’s celebrate diversity!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Dëna is een fantastisch bouwspel voor kids om hun creativiteit en fijne motoriek te ontwikkelen. Met de Dëna-speelgoedpakket kunnen ze kleurrijke figuren opstapelen en fantasievolle verhalen vertellen. Het perfecte speeltje om jouw kinderen op een veilige en speelse manier zich kunnen uitdrukken.