Smakelijk Duo puzzel - Aan tafel!

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ248

Iedereen puzzelt met Djeco (83)

Aan tafel! Wat eet de aap graag en lust de poes graag vis of liever een beetje kaas? Deze simpele puzzeltjes bestaan uit 20 stukjes, aan jouw kleintje om de 10 duo's te vormen.

Leuk om te leren puzzelen, met schattige illustraties van het Franse speelgoedmerk Djeco.

7,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08166

CollectieEducational games
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

Maak de 10 duo’s compleet! Dit is een leuke kartonnen puzzel voor de beginnende puzzelaar, wat eet het konijn? Eet de muis graag kaas en de haas graag worteltjes? Zoek de 2 bij elkaar horende puzzelstukken en puzzel erop los! Handig verpakt in een stevige vierkante Djeco opbergdoos.

Afmetingen doos: 18 x 12 x 6 cm
Afmeting puzzelstukje: 7 x 7 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.3126.20.239
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories