Snoezige badpop - krab

Staat: Nieuw product

Corolle

COR024

Dankzij haar handige en lichte formaat kan deze badpop van Corolle overal mee naartoe, zelf in het water!

Van het dagelijkse bad tot een wekelijks zwempartijtje of de jaarlijkse vakantie naar zee, dit kleine vriendje hoeft nooit van je kleintje haar zijde te wijken!

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBM66

TypePoppen
KleurOranje
Afmetingen pop20 cm

Deze baby badpop van het Franse merk Corolle is een knuffelpop met blauwe slaapoogjes en een zacht lijfje gevuld met kunststoffen korreltjes. Ze meet 20 cm en kan moeiteloos overal mee naartoe met je kleintje zelfs in bad want deze pop is dol op waterpret. Dankzij de unieke textuur die snel aan de lucht droog kan ze mee in bad, naar het zwembad en zelfs in zee. De mini badpop draagt een lief oranje zwempakje en rode flippers die niet kunnen worden uitgetrokken. Het gladde hoofdje, de armpjes en beentjes zijn van zacht vinyl met de kenmerkende geur van een vleugje vanille.

Corolle, hét poppenmerk uit Frankrijk, creeërt al bijna 40 jaar een echte speelwereld voor iedere ontwikkelingsfase die kinderen doormaken van 0 tot 10 jaar. Hun poppen zijn er in alle maten en gewichten met tal van functies, accessoires en modieuze kledij. Van super zachte knuffelpopjes voor pasgeborene en eerste babypopjes waar kleine meisjes de hele dag moedertje voor kunnen spelen - die superlicht zijn en mee in bad mogen - tot de allermooiste modieuse babypoppen die samen met kleine meisjes groot worden. Hun poppen dragen iets nostalgische, tijdloos en tegelijk ook iets persoonlijks en herkenbaars in zich. Elke dag samen spelen, wegdromen en opgroeien, het kan allemaal met Corolle.

Deze pop is geschikt voor poppenmoedertjes vanaf 18 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.070.090.09
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.