Speelse set van 2 Knud Badspeeltjes - Rose Mix

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1694

Arctic collectie van Liewood (9)

Laat je kleine kapoen lekker spelen in het water met deze schattige drijvende badspeeltjes in de vorm van een pinguïn en ijsbeer.

Dit duo is gemaakt uit natuurlijk rubber en ze zijn wondermooi van kleur!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12994 9299

CollectieKnud
TypeBadspeelgoed
PrintsRose mix
KleurRoze

Fijn duo badpspeeltjes Knud Rose Mix uit de Arctic Mix capsule collectie van Liewood. Deze rubberen badspeeltjes passen mooi bij elkaar en zijn extra stijlvol in de badkamer. Ze hebben geen gaatje onderaan want handig is tegen eventuele schimmel en het natuurlijke materiaal maakt het veilig voor je kleintje om ze in de mond te steken.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber, afgewerkt met niet giftige verf
Afmetingen pinguïn: 7,5 x 9 x 8,5 cm - ijsbeer: 37 x 7 x 13,5 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Arctic collectie van Liewood
Inspiratie en stories