Speelset - Suzy's stad

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS056

Zin om de kinderkamer wat op te vrolijken? Deze plezante blokkenset, Suzy's Stad van Petit Monkey, pas op elk schap of kast en is multifunctioneel, want er mag mee gespeeld worden!

De blokjes in de vorm van verschillende gebouwen, groot en klein, zullen moeiteloos tot de fantasie van jouw kindjes spreken.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WF3

SamenstellingenHout
TypeBlokken
PrintsSuzy Ultman
KleurMeerkleurig

Kleurrijke set van 8 verschillende houten figuren om je eigen City te maken. Een grachtenpand (9 x 4 x 1,5 cm), het huis met de blauwe ogen (9 x 4,5 x 1,5cm), de Big Ben toren (12 x 2,3 x 2,3 cm) en de andere huizen/gebouwen zijn ongeveer 6 cm hoog.
 
De set is gemaakt van eikenhout, kleine onvolkomenheden horen bij het karakter van dit natuur product. De poppetjes worden stuk voor stuk met de hand beschilderd, dat maakt elke popje uniek. 

Verpakt in een mooie doos 17 x 13,5 x 6 cm

Design Suzy Ultman.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.060.140.26
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!