12 st puzzel Beer in trein

Stevige puzzel 12 st - Beer in trein

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER065

De stevige leuke doos van deze puzzel maakt dat je hem perfect kan bovenhalen om thuis of onderweg te maken. De stukken zijn dik en kunnen tegen een stootje zodat zelfs de kleinste peuters en kleuters aan het puzzelen kunnen.

9,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Perfecte eerste puzzel voor jouw kleuter. De Crocodile Creek puzzels met 12 stukjes zijn gemaakt uit stevig dik karton, tonen verschillende kleurrijke dieren en objecten en zitten stuk voor stuk leuk verpakt in een stevige doos in de meest leuke vormen, die je bovendien lekker makkelijk overal mee naartoe neemt. Verkrijgbaar in verschillende versies, welke is jouw favoriet?

Aantal stukjes: 12

Afmetingen: puzzel ongeveer 13 x 30 cm - doos 14,5 x 15 x 5 cm

Leeftijd: 3+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.


Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5145.10.33
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

product referentie :384113-6