Superleuke knikkerbaan badplezier - Waterrally

Staat: Nieuw product

Haba

HAB602

Knikkeren in bad? Dan kan met de spetterende knikkerbaan badplezier van Haba. 

Holderdebolder, plets, plats! Beer, eend, kikker en muis zoeven opgewekt van de waterglijbaan naar beneden, om met een sierlijke plons in het badwater te duiken. 

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304871

CollectieKnikkerbaan Badplezier
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar

 

Badknikkerbaan Badplezier Waterrally zorgt voor vrolijk waterglijbaanplezier met 4 dierenknikkers. Je kan deze glijbaan eenvoudig met zuignappen op tegels rond je bad of douche bevestigen. Ook flexibel combineerbaar met andere producten uit de serie Knikkerbaan Badplezier. 

 1 waterglijbaan, 4 kleurrijke knikker met schattige diertjes.
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: Polypropyleen en kunststof
Afmetingen: 11 x 17 x 6,5 cm

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!