Unieke Twistiti wekker met dieren - geel

Staat: Nieuw product

Twistiti

CB139

Kan je kleintje de klok nog niet lezen, maar stelt het zich veel vragen over de tijd die verstrijkt of wil je hem vooral 's morgens vroeg toch enig besef van tijd geven? Twistiti wekkers zijn speciaal ontworpen voor pientere peuters!

Uren en minuten zijn vervangen door kleuren en dieren bij deze gekke, unieke wekker van Belgische makkelij.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : RAj

Gele Twistiti wekker met dieren en kleuren uurplaat, perfect voor pientere peuters vanaf 3 jaar. Deze wekker heeft een zwaartekracht sensor, je kan hem snoozen door ermee te rollen. Je zet deze leuke kinderwekker eenvoudigweg uit door hem met de wijzerplaat omlaag te zetten.

Afmetingen: diameter 9,6 cm, 8 cm diep

Materiaal: RoHS gecertificeerd siliconen schaal, kunststof raam

Werkt met 1 AA-batterij (niet inbegrepen)

Twistiti is een volledig Belgisch merk dat schitterende horloges maakt voor al even schitterende kinderen. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Ze combineren leuk design moeiteloos met functionaliteit. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Samen met een superleuk gamma aan verwisselbare horlogebandjes en complementaire wandklokken is Twistiti een niet te stoppen merk dat we graag aan jullie voorstellen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
  • Door Loes O.
  •  de 24/06/2020
Wekker komt goed overeen met de foto. Maakt geen geluid.