Vrolijke regenmaker - Krokodil

Staat: Nieuw product

Haba

HAB558

Waar zitten die krokodil fans, of moeten we zeggen muziek fans? Dit vrolijk ontworpen eerste houten muziekinstrument is meteen ook een behendigheidsspelletje dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Zorg dat de bonte kraaltjes tussen de krokodil zijn tanden ratelen. Probeer enkel de rode kralen naar zijn bek te krijgen, om het een beetje moeilijker te maken.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304822

CollectieHouten speelgoed
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Schud met de krokodil om je eigen ritme te creëren. De vrolijke, houten regenmaker van Haba vormt een uitstekende, eerste kennismaking met het zelfstandig produceren van geluid en tegelijk wordt je kleinte visueel geprikkeld door de bolletjes te volgen. Actie en reactie speelgoed werkt altijd!

Materiaal: multiplex, kunststof
Afmetingen: 28,5 x 6 x 2 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.