Zilveren Gezicht Sieraden & Glitter Stickers - Sterren

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA306

Souza kindermake-up & nagellak (16)

Wie heeft er schmink nodig als je deze face jewels in je handen krijgt.

Deze stickers kleef je gewoon op je gezicht en zo maak je je feestlook compleet en mag je zeker zijn dat niemand jouw look overtreft!

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105376

PersonageFee/Elf
TypeGezichtsstickers
KleurZilver

Glitter stickers/gezichtsjuwelen Sterren van Souza for Kids. Deze stickerset kleef je op het gezicht van jouw kleine zeemeermin en ze zorgen voor een uniek schitterende look. Ook verkrijgbaar in andere kleuren, telkens garant voor een unieke look.

Kleur: fuchsia, wit en zilver

De gezichtsierraden kleven op een vel van 12 x 6 cm

_

De Souza for Kids verkleedaccessoires voor jongens en meisjes zijn er om de verkleedset, -outfits en verkleedkledij compleet te maken. Zo wordt verkleden een nog groter feest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Souza kindermake-up & nagellak
Inspiratie en stories