cubes à empiler Gugusse Gustave

Bontgekleurde stapelblokken Karel Kaper

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28283a

Wie hogerop wil geraken, moet klein beginnen. Maar de stapelblokken van Karel Kaper kunnen niet alleen op elkaar worden gezet. De verschillende...

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300942

Wie hogerop wil geraken, moet klein beginnen. Maar de stapelblokken van Karel Kaper kunnen niet alleen op elkaar worden gezet. De verschillende materialen, kleuren en vormen stimuleren ook om te spelen en te ontdekken. Met spiegels waarin de baby's zichzelf kunnen ontdekken.

Geschikt vanaf 6 maanden.
Format: 70x70x70 cm.
Materiaal: velours, polyester, vulling van schuimstof.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
167160.15
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.