cool bouwmeester stapelspel, medium versie

cool bouwmeester stapelspel, medium versie*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13616

Prikkel de fantasie van je kleine architect met deze set bouwblokken en opsteekbord. Stapelen, bouwen en opsteken. Steen na steen ontstaan...

44,95 €

31,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Prikkel de fantasie van je kleine architect met deze set bouwblokken en opsteekbord. Stapelen, bouwen en opsteken. Steen na steen ontstaan gewelven, torenvensters, puntgevels en torenkoepels. Dankzij de vele vreatieve opsteek- en bouwvarianten kijken de kleine torenbewoners en het grappige hondje steeds opnieuw uit een ander raam. De set bevat 20 stukken van beukenhout, 1 stoffen vlaggetje en opsteekbord met 6 gaten van en 10 op 14 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
Deze set kan gecombineerd worden met de andere bouwmeester-sets.

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2825.550.6
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2427